Първоначално публикувано от achkar
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
И аз съм във филма вече :)
Collapse
X
-
-
Е да за зимата, ама е лятоА това с летните джанти ми напомня на една случка. Приятел си беше спрял Реното 19 с тасове до Севастолоп във Варна, за през нощта и на сутринта отиваме да вземем колата. При което едно циганче стоеше до колата на една пейка и му вика "батее много хубава колата дай няккоя стотинка че ти я пазих до сега, бодигард й бях", и моя приятел му вика "Е като ти харесва ти я давам за 1000 лева" при което циганчето му отговря "Аа бате не я искам няма леТни джанти", при което аз леш умрях да се хиля
Иначе стига с офтопика. Ако вземе оригиналните джанти ще стане много красива. Тоя цвят ме кефи.Важното е да не загрозява колата с тасовете
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеЧестито колега, чудесно изглежда хубавицата. Поздравления за избора на този модел.
П.П. Вземи сипи малко нафта, че резервоарът е на 0-таИ да боднеш една запалка, че много грозно зее тая дупка там
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеХаха и мойта ръчно си ги спирам, даже като се кача на друга кола ми е странно, че се спира самоИначе честито за колата и земи и сложи едни джанти, че й стоят като на 20 годишна фиат крома така
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЧакайте бе Вие ще го изядете още в началото...
Comment
-
Лелее, вие ме сгънахте веднага бре. Това са снимки, които ми прати човека дето ми я продаде, така бяха изсмукали нафтата, че изгасна като я качвахме на платформата. А летните джанти ше почакат, че малку нанагорну ше ми дойде точно сега. Днеска направих трип благоевград - сф - блд и
- 4.9 междуградско с клима по бордкомпа (ако може да му се вярва) и 8.2 софийско. Доволна работа бря.
Питанка - по едно време, след като покарах със 180 взе да скърца нещо то предно дясно колело, където според мен е за смяна лагера на главината (не знам дали има връзка). Като понатисна спирачката и спре, пусна я - пак засвири. Спрях, тръгнах и не се чу вече тоя звук. Дали е притеснително, че утре викам пак към 200 км да навъртам. Накладки има, и крив диск също има (ма не много, че се усеща само над 100 като натискам яко спирачката)
166, 2.4 JTD'00
Comment
-
честито и аз се варнах на пистата
Пичове след 32 дена в бокса днес я запалих и мотора мърка като котенце Искам да благодаря на Румен и Лисан За тяхната отзивчивост и за това че винаги отговаряха на вапросите ми тъи като ми се наложи да я правя сам (Тук в Разград Няма на кого да я поверя мръсницата) Доста пари затворих в части но съм адски доволен от резултата. Наздраве!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеЛелее, вие ме сгънахте веднага бре. Това са снимки, които ми прати човека дето ми я продаде, така бяха изсмукали нафтата, че изгасна като я качвахме на платформата. А летните джанти ше почакат, че малку нанагорну ше ми дойде точно сега. Днеска направих трип благоевград - сф - блд и
- 4.9 междуградско с клима по бордкомпа (ако може да му се вярва) и 8.2 софийско. Доволна работа бря.
Питанка - по едно време, след като покарах със 180 взе да скърца нещо то предно дясно колело, където според мен е за смяна лагера на главината (не знам дали има връзка). Като понатисна спирачката и спре, пусна я - пак засвири. Спрях, тръгнах и не се чу вече тоя звук. Дали е притеснително, че утре викам пак към 200 км да навъртам. Накладки има, и крив диск също има (ма не много, че се усеща само над 100 като натискам яко спирачката)
Comment
-
Първоначално публикувано от batzoro Покажи съобщениеПичове след 32 дена в бокса днес я запалих и мотора мърка като котенце Искам да благодаря на Румен и Лисан За тяхната отзивчивост и за това че винаги отговаряха на вапросите ми тъи като ми се наложи да я правя сам (Тук в Разград Няма на кого да я поверя мръсницата) Доста пари затворих в части но съм адски доволен от резултата. Наздраве!!!!!!!!!!!!!!Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение...така бяха изсмукали нафтата, че изгасна като я качвахме на платформата...
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение...Питанка - по едно време, след като покарах със 180 взе да скърца нещо то предно дясно колело...Дали е притеснително, че утре викам пак към 200 км да навъртам. Накладки има, и крив диск също има (ма не много, че се усеща само над 100 като натискам яко спирачката)
Last edited by Коки; d.m.y г., 10:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщениеЧестито колега, много безаварийни ......
Това за разхода 8.2 в сф. направо ми се струва като с хибридно задвижване спрямо моите 10.5 !!!alfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщениеПодкрепям...."Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеАз стигам и 13-14, така че...........екстра166, 2.4 JTD'00
Comment
Comment